AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Kırıkkale iline bağlı Keskin, Çelebi ve Bahşılı ilçelerini ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ilk olarak Keskin Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamada; “Kırıkkale Keskin’deyiz. Genel Merkez Yerel Yönetimler çalışmalarımız kapsamında Keskin Belediye Başkanlığımızı ziyaret ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimize hizmet yolunda hep birlikte çalışmaya devam.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, daha sonra Çelebi Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Milletvekili Açıkgöz burada yaptığı açıklamada; “Kırıkkale Çelebi’deyiz. Çelebi Belediye Başkanlığımızı ziyaret ederek; gelişen, güzelleşen Çelebi için belediyemizin çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk. Gönül Belediyeciliği ile gayret, samimiyet, aşk ile çalışan belediyelerimizle kazanan Türkiye oluyor.” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, son olarak Bahşılı Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Milletvekili Açıkgöz burada yaptığı açıklamada ise; “Kırıkkale Bahşılı’dayız. Bahşılı Belediye Başkanımız Recep Zafer Tekin’i makamında ziyaret ederek; gelişen, büyüyen Bahşılı için gayretli çalışmalarını yerinde inceledik. Emekleri için memnuniyet duyduk. Hep birlikte, Sosyal Belediyecilik ile kazanan Bahşılı oluyor.” dedi.