AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, 23 Haziran'da tekrarlanacak İstanbul Seçimleri nedeniyle İstanbul’da bulunan Nevşehirli seçmenlerle bir araya gelerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için destek istedi.

Milletvekili Açıkgöz; “Çatalca’da uluslararası nakliyat işletmelerimizi, Nevşehirli hemşerilerimizi ziyaret ettik. 17 yıldır yollar inşa eden AK kadrolarla ulaşımda emeği büyük Binali Yıldırım ile 23 Haziran’da Durmak Yok Yola Devam. Gönülden gönüle yol yapmaya, sevda ile çalışmaya devam kazanan İstanbul olacak” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz daha sonra Tatlarin Beldesi Sosyal Yardımlaşma Derneğini ziyaret ederek Binali Yıldırım’a destek istedi.

Milletvekili Açıkgöz burada yaptığı açıklamada; “Tatlarin Beldesi Sosyal Yardımlaşma Derneğimizde hemşerilerimizle bir araya geldik. Acıgöl, Tatlarin, Nevşehir her vakit Reis’inin ve millete hizmet edenin yanında olmuştur. 23 Haziran’da da İstanbul için Binali Yıldırım’ın yanında olacak, her şey İstanbul için Biz Yaptık Yine Biz Yaparız” dedi.