Seçim döneminde sahada en çok koşturan, en çok vatandaşa dokunan ve sıkmadık el bırakmayan Milletvekili Açıkgöz, seçim sürecini en güzel şekilde tamamlamanın huzurunu ve haklı mutluluğunu yaşıyor.

13 Eylül 2018’de AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine de atanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, gece gündüz demeden seçim bölgesi Nevşehir ve sorumlu olduğu illerin yerel yönetimleri için çalıştı.

31 Mart seçim sürecinde bir yandan esnaf ziyareti diğer yandan seçim bürosu açılışları diğer yandan mahalle ve ev toplantıları derken sabah başladığı çalışmalarını gecenin geç saatlerine kadar sürdürerek sahada olan Milletvekili Açıkgöz’ün performansı kendisini fark ettirdi.

Milletvekili Açıkgöz, toplamda 7 il, 21 ilçe, 15 belde ve tam 153 köy ziyareti ile rekor kırdı. Seçim maratonuna erken başlayan Açıkgöz; Yozgat, Kırıkkale, Çorum, Sivas, Kırşehir ve Eskişehir illeri aday belirleme sürecinde adım adım illeri dolaştı. Nevşehir seçim bölgesini hiçbir zaman ihmal etmeyen Açıkgöz, ‘Sevdamız Nevşehir’ diyerek sürekli vatandaşların arasında olmasından dolayı da taraflı tarafsız her kesimden ayrı bir takdir görmeyi başardı. Gün içerisinde birden fazla ilçe, belde ve köy ziyaretleri ile seçmenlerle buluşan Milletvekili Açıkgöz, bir araya geldiği vatandaşlara AK Parti'nin şimdiye kadar yaptığı hizmetleri, yeni projeleri, Gönül Belediyeciliğini, Güçlü Türkiye için İstikrarı ve 31 Mart'ın neden bir Beka seçimi olduğunu anlattı. Gittiği her yerde vatandaşların yoğun sevgi ve büyük ilgisi ile bağrına bastığı Açıkgöz’ün Nevşehir il, ilçe, belediye başkan ve belediye meclis üyeleriyle gece gündüz demeden el ele çalışması, gönüllerde yer edinmesi, vatandaşın kendisine yoğun teveccühü, teşkilatla uyumlu çalışması Nevşehir’in AK Belediyecilikteki başarısında büyük rol oynadı.