AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe beraberinde Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’i ziyaret etti. Açıkgöz ve Menekşe, Orgeneral Çetin ile Acıgöl ve Nevşehir ile ilgili istişarede bulundu.

Milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'e konukseverliğinden dolayı teşekkür ederek, Nevşehir'e davet ettiler.

Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamada; “Milletvekilimiz Yücel Menekşe ve Acıgöl Belediye Başkanımız Ercan Ertaş ile birlikte Jandarma Genel Komutanımız Orgeneral Arif Çetin’i makamında ziyaret ederek Acıgöl’ümüz ve Sevdamız Nevşehir’imizle ilgili istişarelerde bulunduk.” dedi.

Milletvekili Menekşe ise yaptığı açıklamada; “Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz ve Acıgöl Belediye Başkanımız Ercan Ertaş ile birlikte Jandarma Genel Komutanımız Orgeneral Arif Çetin’i makamında ziyaret ederek Acıgöl İlçemizle ilgili istişarelerde bulunduk. Komutanımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.