AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 31 Mart’ta yapılacak seçim çalışmaları kapsamında Avanos teşkilatıyla buluştu.

Açıkgöz, Avanos Belediyesini yeniden ak belediyecilikle buluşturacaklarını söyledi.

Açıkgöz, yaptığı açıklamada; "Toprağın sanata dönüştüğü, usta ellerin diyarı Avanos’umuzdayız. Gönül belediyeciliği için AK Parti Avanos belediye başkan adayımız Şaban Topuz’a aziz hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz. Bereketli Avanos’umuzun daha modern bir ilçe olması için ak kadrolar göreve hazır.” dedi.

AK Parti Avanos belediye başkan adayı Şaban Topuz da "Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz, İlçe Başkanımız Ahmet Fatih Kesal ve ilçe yönetimimiz ile Avanos için yapacağımız mega projeleri konuştuk. Hükümetimiz Ve milletvekillerimizin desteği ile Avanos'u marka ilçe yapacağız." dedi.

Açıkgöz Özel İdare personeliyle buluştu

Açıkgöz Özel İdare çalışanlarıyla sabah mesaisi öncesi bir araya geldi.

Açıkgöz yaptığı açıklamada, ‪“Nevşehir’imize baştanbaşa, köyden köye yol ulaştıran, gönül köprüleri kuran siz değerli kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Mazlumların gür sesi, millet ve memleket sevdalısı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 31 Mart’ta milletimizin zaferiyle Ak yatırımlar devam edecek. Milletimiz kazanacak. Büyüyen ve gelişen Nevşehir olacak.” dedi.