Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri’de katıldığı toplu açılış töreni öncesinde AK Parti heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir süre görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri’de katıldığı toplu açılış töreni öncesinde AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ve Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukçuoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir süre görüşerek Nevşehir’de yapılacak olan projeleri sundular.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; "Çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve mitinge katılmak üzere Kayseri’ye gelen Dünya Lideri Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Ürgüp’ümüze dair müjdeleri konuştuk. Reis’in tüm Ürgüp’e ve Ürgüplü hemşehrilerime selamları var." dedi.

Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu; "Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Kayseri’ye gelen Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Partimizin bir sonraki istişare kampını şifa şehri ilçemizde yapılması talebinde bulunduk. Genel Başkanımızın bu konudaki talimatını milletvekillerimizle birlikte takip edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın Kozaklılı hemşehrilerime selamları var." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Menekşe; ‪"Kayseri’de düzenlenen “Toplu Açılış Töreni”ni gerçekleştirmek üzere teşrif eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile bir aradayız." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de; "Nevşehir; Dünya Lideri, Milletin Adamı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında. Kayseri’ye teşrif eden Cumhurbaşkanımızla bir aradayız. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’a Sevdamız Nevşehir’imizle alakalı projelerimizi ve çalışmalarımızı arz ettik. Hep birlikte hemşerilerimizin mutlu, huzurlu, güçlü yarınları için çalışmaya devam AK hizmetlerle Kazanan Nevşehir oluyor." diye konuştu.