Atlı, esnafları, Nevşehir Vali Yardımcısı Vural Demirtaş’ı ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini ziyaret etti. Milletvekili aday adayı olmadan öncede bütün seçimlerde AK Parti kadın kolları ile ve gönüllü kadınlarla çalıştığını söyleyen Atlı, partinin gönüllüsü olduğunu belirtti.

Atlı açıklamasında “Ben bir gönüllüyüm. Vatanım için milletim için ve AK Parti için gece gündüz demeden çalıştım. Bundan sonraki sürede de yine aynı çalışmalarım devam edecek” dedi. Atlı açıklamasının devamında Nevşehir’de bir bankadan emekli olduğunu, eğitim ve siyasi çalışmalara yıllarımı verdiğini, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Turizm Bölümü mezunu olduğunu, Ak Parti kurulduğundan beri aktif çalışan Ak Parti gönüllüsü ve mahalle sorumlusu olarak çalıştığını söyledi.

Ak Parti kadın kolları ile bütün seçimlerde aktif olarak görev aldığını belirten Atlı, aynı zamanda Nevşehir Kadın Derneği (NEV-KAD) başbakanı olduğunu, 30 eğitim sertifikası ve 30 kadar teşekkür takdir sertifikası olduğunu söyledi. Belediye Meclis Üyeliği, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı yapan Atlı, karar alma mekanizmalarında bulunmak üzere milletvekili aday adayı olduğunu yardıma muhtaç aileler için sosyal incelemelerde bulunduğunu, ulusal çapta birçok projeye aktif olarak katıldığını ve şu anda başkanlığını yaptığı Nevşehir Kadın Derneğinin 2007 yılında kurulduğunu ifade etti.

2013, 2014 yılı içinde “Eğitime Devam Takipsizliğe Son” ve “Erken Evlilik ve Çocuk Gelinler” olmak üzere iki önemli sosyal projenin koordinatörlüğünü üstlenen Atlı, eğitimin önemini unutmayarak okul aile birliklerinde görev aldığını ve birçok çalışmalarda bulunduğunu söyledi. Ak Partinin saha çalışmalarını ve toplantılarını düzenlediğini ifade eden Atlı, ilçelerde ev toplantıları ev ziyaretleri ayrıca dernek olarak yardıma muhtaç aileler tespit ettiğini, il ve ilçede birçok yardıma muhtaç ailelerin sosyal incelemelerini yaptığını söyledi. Atlı açıklamasının devamında şunları söyledi. “Gönüllü olarak ilçelerde öğretmenlik yapmaktayım okuma yazma eğitimi, ebru dersi vermekteyim. Kadınların siyasi panellere katılımını sağladım.

Nevşehir ili ve ilçelerinde siyasette aktif olarak çalıştım. Kadın hakları, insan hakları, kadına şiddet gibi birçok bilgilendirme eğitimlerini sağladım. Ak partiye kadın-erkek, genç-yaşlı demeden üye çalışmaları yaptım. Milletvekili seçimlerinde, belediye başkanlığı seçimlerinde Ak parti kadın kolları ile çalışarak destek verdim. Referandumda Cumhurbaşkanı seçiminde çalıştım. Nevşehir İli ve bütün İlçelerinde kadınlarımızla ev ziyaretleri, toplantılar, esnaf ziyaretleri, ayrıca kurum ve kuruluşlar ziyareti gibi çalışmalar yaparak destek oldum. Siyaset akademisini bitirdim ve azimle her şeyin başarılacağını düşünüyorum. Siyasete giren kadının mücadele etmekten korkmayan, halk ile iç içe olan, yenilikler yapan ve ekip ruhlu birey olduğuna inanıyorum. Durmak yok çalışmaya devam.”  Haber: Fatma GEDİK