Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı,  AK Parti Maltepe ilçe teşkilatını ziyaret ederek parti yöneticileri ve gençlik kolları üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Rasim Arı, İstanbul’da akşam saatlerinde AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Beraberindeki AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar ile birlikte burada parti yöneticileri ile bir süre sohbet eden Başkan Arı, İstanbul seçimlerine ilişkin istişarelerde bulundu.

Arı, daha sonra AK Parti Maltepe Gençlik Kolları toplantısına katıldı. Burada partinin gençlik kolları yöneticileri ve üyeleri ile samimi bir ortamda sohbet etme imkanı bulan Rasim Arı, gençlere olan güvenini bir kez daha tekrarladı. Kendisinin de 2001 yılında AK Parti Maltepe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı olarak siyaset hayatına başladığını hatırlatan Arı, AK Parti’nin Türk gençliğinin en büyük destekçisi olduğunu vurguladı.

Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin kurduğu partinin çatısı altında siyaset yapmaktan dolayı gençlerin çok şanslı olduğunu belirten Arı, “Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türk gençliği için tarihi adımlar atarak onların önünü açtı. Bakın bunun en güzel örneklerinden biri benim. İstanbul’da gençlik kollarında başladığım siyaset hayatımda Nevşehir gibi kadim bir şehre belediye başkanı olma hayalimi gerçekleştirdim. Sizlerde çok çalışarak memleketiniz ve ülkeniz için hayırlı işler yapacaksınız. Sizlerin en büyük destekçisi her zaman liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Şimdi hep birlikte onun için ve onun dava arkadaşları için çalışma zamanı. Yorulmadan, gece gündüz demeden çalışacağız ve İstanbul’u kazanacağız.” diye konuştu.

Maltepe’de Başkan Arı’ya sevgi seli

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 2001 yılında AK Parti Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı olarak görev yaptığı Maltepe’de coşkuyla karşılandı.  Arı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için gittiği Maltepelilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Gün boyu İstanbul’un farklı noktalarında AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın seçim çalışmalarına katılan Belediye Başkanı Rasim Arı’nın akşam ise Maltepe’ye konuk oldu.

İlk olarak 2001 yılında AK Parti Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı olarak görev yaptığı AK Parti Maltepe teşkilatını ziyaret eden Başkan Arı, burada parti yöneticileri ve gençlerle yaptığı istişare toplantısının ardından Maltepe sokaklarını gezerek Binali Yıldırım için destek istedi.

Beraberinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar ile birlikte gittiği Maltepe’de Arı’yı partili gençler meşaleler yakarak ‘Maltepe Gençliği Seninle Gurur Duyuyor’ tezahüratları ile karşıladı. Gençlerin sevgi gösterileri arasında Maltepe sokaklarında gezen Arı, burada esnafları ziyaret ederek caddelerde vatandaşlarla sohbet etti.

Karşılaştığı küçük çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Arı, kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Arı: “Yıllarca başta Maltepe olmak üzere bu şehrin her bir köşesinde AK Parti’nin bir neferi olarak görev yaptım. Mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum partimin bir neferi olarak görev yaptığım Maltepe’ye Nevşehir Belediye Başkanı olarak gelmek benim için ayrı bir gurur kaynağı. Özellikle gençlerimizin gösterdikleri bu ilgi tüm yorgunluğumuzu alarak bizleri daha fazla çalışmamız için güç verdi. Şimdi bu güç ve azimle hep birlikte Sayın Binali Yıldırım için çalışacağız ve 23 Haziran gecesi başarımızı hep birlikte kutlayacağız.” dedi.