Nevşehir´de sevilen isimler arasında yer alan ve birçok kesimden büyük destek gören avukat Fazlı Koç, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerine Milliyetçi Hareket Partisi´nden aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Uzun yıllar MHP Genel Merkezinde eğitim almış ve bizzat MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli´den siyaset dersleri almış, dava adamı avukat Fazlı Koç, genel merkeze giderek “Nevşehir için ben de varım” dedi.

Fazlı Koç´un aday adaylığı başvurusunu yapması, Nevşehir´de siyasi kulislerde heyecan yarattı.

“Nevşehir için ele ele” 

Her zaman olduğu gibi bundan sonrada Nevşehir için çalışmaya devam edeceğini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir milletvekili aday adayı Koç, “Şahsıma gelen istekler doğrultusunda partimizden yeniden aday adayı oldum. Allah nasip ederse, Nevşehir için hayırlı işlere halkımız ile el ele vererek imzalar atacağız. Allah hayırlı eylesin.” dedi.

Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli´yi ziyaret eden Koç, Genel Başkan Bahçeli´ye Nevşehirli hemşerilerine bir iletisinin olup olmadığını sordu ve Bahçeli´nin tüm Nevşehirli vatandaşlara selam ve duasını ilettiğini söyledi. Koç, Bahçeli´nin Nevşehirspor´un 3. Lige çıkmasından dolayı Nevşehirspor´u ve Nevşehirlileri tebrik ederek 3. ligde başarılar dilediğini söyledi.