Kongrede, AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanlığı görevine yeniden Yusuf Bozan seçildi.

Kongreye katılanlar arasında,  AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker, AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Genel Meclis Üyesi Gürbüz Balak ile ilçelerden gelen partililer de yer aldı.

Nevşehir AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe konuya ilişkin tebrik ve değerlendirme konuşması yaptı.

Gülşehir Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresini, gençlerle şölen havasında gerçekleştirdiklerini belirten Mustafa Açıkgöz, yaptığı konuşmada, “Gülşehir Gençlik Kolları 6. Olağan Kongremizi ak teşkilatımızla, gençlerimizle şölen havasında gerçekleştirdik. Kongremizde göreve devam eden, değerli kardeşimiz Yusuf Bozan Başkanımıza ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Açıkgöz, Vesayet odaklarına son veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, kutlu davamızda emek vermek bizler için onurdur. Vesayet odakları darbelerle ülkemize neler kaybettirdi, bunu gençlerimize iyi anlatmalıyız. 15 Temmuz’da vatanına sahip çıkan tüm gençlerimizden, vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Gençler, geleceğimizsiniz, ümmetin de umudusunuz. Çok çalışacağız, Türkiye kazanacak.” diye konuştu.

Geleceğin güvencesi ve teminatı olan gençlere inancının hiçbir zaman eksilmediği belirten Menekşe de “Gülşehir ilçemizin 6. Olağan Gençlik Kolları Kongresini gerçekleştirdik, kongremizde göreve devam eden Yusuf Başkanımıza ve yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadesini kullandı.