CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, beraberindeki teşkilat üyeleriyle birlikte Muşkara Gazetesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Milletvekili Sarıaslan, Nevşehir’in menfaatleri için çabaladıklarını söyledi.

Sarıaslan, “Biz muhalefet yapmıyoruz. Nevşehir’in menfaatleri için elimizden gelen neyse onu yapmaya çalışıyoruz. İlimizin menfaatleri için biz herkesle bir araya gelmeye hazırız. Önemli olan Nevşehir’in kazanması.” dedi.

Gençlere daha çok önem verilmesi ve spora teşvik edilmesi gerektiğini aktaran Sarıaslan, “Nevşehir’den neden olimpiyat şampiyonları çıkmıyor. Sporcu fabrikası diye açılan tesiste sporcuların faydalanabileceği altyapı yeterli mi?” şeklinde konuştu.

Sarıaslan, “Hızlı tren meselesi var. Hızlı tren Nevşehir’e gelecek mi, gelmeyecek mi? Bu konuyla ilgili hala net bir şey yok. Bu konuda bilgisi olanlar çıkıp açıklama yapmalı. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Kapadokya, hızlı trenine bir an önce kavuşmalı.” İfadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muşkara Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bayram Ekici de ziyaretlerinden dolayı CHP heyetine teşekkür etti.

Ekici, Nevşehir söz konusu olunca küslükler dargınlıklar ya da muhaliflik bir kenara bırakılmalı. Herkesin Nevşehir için elinden geleni yapması gerekiyor. Birlik içinde hareket edilirse bu durumdan Nevşehir kazançlı çıkar.” diye konuştu.