AK Parti İl Başkanlığına atandığı günden bu yana partiye hareketlilik getiren AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, hem iş hayatında hem de siyasette farklı bir çizgi çiziyor.

Göreve geldiği günden itibaren bir yandan ilçe kongreleriyle ve yeni ilçe ve belde atamalarıyla yoğun günler geçiren AK Partinin genç İl Başkanı M. Rauf Yanar, partiye kazandırdığı hareketlilikle dikkatleri üzerine çekiyor.

Önümüzdeki günlerde yapılması beklenen il kongresi öncesinde mevcut yönetimiyle birlikte ziyaretlerini de sürdüren İl Başkanı Yanar, siyasi çalışma temposuyla son yıllarda AK Partideki en farklı ve hızlı İl Başkanları arasındaki yerini almış durumda.

İl Başkanı Yanar meslek hayatında da bir farklılığıyla göze çarpıyor. Nevşehir´de sayıları 150´yi bulan avukatlar arasında müvekkilinin ya da müşterisinin ayağının altına kırmızı halı seren ender hukukçulardan biri aynı zamanda.

Nevşehir kamuoyunun yakından tanıdığı hukukçu isimlerden Alperen Feralan ile beraber aynı hukuk bürosunda meslek hayatını sürdüren AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar, anlaşılan o ki Nevşehir siyasetinde farklı bir çizgi çizmeye bundan sonraki süreçte de devam edecek.