Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan?ın da gündeme taşıdığı Ülkemizde Çocuklara işlenen suçlar ve hırsızlık suçlarının yeniden ele alınacağı Türk Ceza Kanunundaki bir takım değişikliklerin ele alınacağı Adalet Komisyonu çalışmalarının bu hafta yoğun geçeceğine işaret eden Ak Parti Nevşehir Milletvekili Av. Murat Göktürk, meclis genel kurulunun da, adalet komisyonunda oluşturulan alt komisyonunun da geceli gündüzlü çalışacağını ifade etti.

Göktürk, ?Türkiye Büyük Millet Meclisimizin bu haftaki gündeminde Soma?da yaşanan felaketin araştırılması ile ilgili gündem var. Bu konuyla ilgili Ak Parti grubumuz bir araştırma önergesi sundu. Ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde bu konunun görüşmeleri olacak. Biliyorsunuz ben Adalet Komisyonu üyesiyim.

Komisyonda Basın kanunuyla ilgili bir takım değişikliklerin yapılması konusu komisyonda idi. Onu erteledik. Türk Ceza Kanununda özellikle son dönemlerde gündeme gelen Çocuklara ilişkin işlenen suçlar, Hırsızlıklarla ilgili vahim tablo yeniden ele alınacak.

Bu konu Sayın Başbakanımızın da gündeme getirdiği üzere alt komisyonda ele alındı.

O alt komisyonda görevliyim. Yine geceli gündüzlü çalışacağımız bir haftaya girdik? dedi.