Kadir Gecesi?nin tüm insanlığın günahlarından arınmasına vesile olmasını temenni eden Ekici, şunları söyledi; ?Ramazan ayının sonlarına yaklaşırken, tüm Müslüman aleminin heyecanla beklediği mübarek Kadir Gecesi geldi.

Kadir Gecesi, Ramazan Bayramını müjdeleyen, Ramazan ayının en mübarek gecesidir.

Ramazan bereketi, Ramazan coşkusu yerini buruk bir sevince bırakıyor. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan mübarek Ramazan ayını geride bırakıyoruz.

Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim?in indirilmeye başlandığı bu ayda bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi?ne eriştik.

Rahmet ve arınma iklimi Ramazan-ı şerifin son günlerine yaklaşırken, her yıl kadrimizi yüceltmek üzere gelen mübarek Kadir gecesine kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Kadir Gecesi, Rabbimizin bizlere sunduğu sayısız nimetlerin farkında olma zamanıdır. Bizler hayatımızın çok hızlı seyreden akışı içinde böylesi müstesna geceleri, kendimizi yenileme fırsatı olarak değerlendirmeli, hikmet gözüyle kendimizi sorgulayıp, özeleştiri yapıp, işlediğimiz hatalara tövbe edip af ve bağışlanma dilemeliyiz.

Allah?ın rahmetinin üzerimizde olacağı bu gecede, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle, gazeteci arkadaşlarımın, hemşerilerimin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesi`ni kutluyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum.? HABER: Alpaslan Körükcü