İŞ-KUR?DAN BÖLGE TURİZMİNE ÖNEMLİ DESTEK

Ülkemizin en önemli kültür turizmi merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinin merkezi Nevşehir?de bu yıl İş Kur İl Müdürlüğü yöre turizmine önemli bir katkı sağlamaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl Paşabağları ve Göreme Vadisinde başlatılan çalışmaların bu yıl daha da genişletileceğini kaydeden İş Kur İl Müdürü İlhan Temel, Gülşehir Açıksaray mevkiinde başlatılacak olan çalışma ile Çat Vadisi ile Açıksaray arasında yürüyüş yollarının tamamen temizlenip çevre düzenlemelerinin yapılacağını söyledi.

1 Nisan tarihi itibariyle Paşabağlarında çevre temizlik ve düzenleme çalışmalarının yapılmaya başlanacağına dikkat çeken İş Kur İl Müdürü İlhan Temel, Ovaören ve Şahinefendi?de yapılan kazı çalışmalarına da katkı sağlanacağını ve bu kazıların bir an önce tamamlanması için İş Kur İl Müdürlüğü olarak katkıda bulunacaklarını da ifade etti.

Bölgenin bir turizm yöresi olması itibariyle bu çalışmaları yaptıklarına işaret eden İş Kur İl Müdürü İlhan Temel, Güvercinlik ve Kızılçukur vadilerinde de Haziran ayından itibaren aynı çalışmaların başlatılacağını dile getirdi.