MUSTAFAPAŞA YUNANISTANDA TANITILACAK

Yunanistan Devlet Televizyonu ERT?3 Belgeseli çekmek üzere Mustafapaşa (SİNASOS) ?a geldi.
Mustafapaşa (SİNASOS)  Bölgesi son yıllarda yerli ve yabancı televizyon kanallarının gözde Çekim merkezi haline geldi.

Mustafapaşa Belediye Başkanı Levent Ak üç yıl içerisinde  çok sayıda yerli ve yabancı televizyon kanalını ağırlayan? Mustafapaşa (SİNASOS) Bölgesi`nin son misafirleri ise Yunanistan Televizyonu oldu.

             ? MUSTAFAPAŞA?DA BELGESELİ ÇEKİYOR?

Mustafapaşa (SİNASOS) belgesel ile, Konakları, peribacaları, kiliseler, manastır ve vadilerini ülkelerinde tanıtacak olan 3 kişilik Yunanistan Devlet Televizyonu ERT?3 Belgesel ekibi, iki gün süreyle bölgede çekimlerine başladı. Ülkelerinde Türkiye ve Kapadokya`nın gözde turizm merkezi Mustafapaşa (SİNASOS)  son yıllarda büyük bir ilginin olduğunu belirten Belgesel Yönetmeni Vosilis Tasrtaniş Kameraman Theodras Kalesis ve Rehber Ozan Yücesay , "Daha ismini çok sık duyduğumuz Mustafapaşa (SİNASOS)  ile ilgili bir kültür program yapmaya karar verdik. Bu program ile birlikte Yunanistan Türk insanlarını ve Kapadokya`yı daha iyi tanıyacağını düşünüyoruz. Burası gerçekten harika bir bölge . Sanki bir masal alemindeyiz. Eminim ki bu güzellikleri çekmek için önümüzdeki yıllarda bir kez daha Türkiye`ye geleceğiz. Ülkemizden de bundan böyle daha fazla turistin bu bölgeye geleceğini düşünüyorum" dedi.
Çekilen Belgesel Yunanistan Devlet Televizyonu ERT?3 Belgeseli Televizyonu`nda Temmuz ayı içerisinde yayınlanacağını vurguladı.