Genç girişimci Mehmet İlhan Yaman yönetiminde Nevşehir’in Uçhisar beldesinde 10 Mart 2019 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayan Cappadocia Steak House Restaurant, Kapadokya’nın yıldızı olma yolunda ilerliyor.

“Bir turist bin turist getirir” mantığı ile yola çıkan işletme sahibi Mehmet İlhan Yaman, amaçlarının Kapadokya’ya yakışır bir şekilde marka değeri kazanmak olduğunu belirtti.

Yaman yaptığı açıklamada; “Cappadocia Steak House’nin doğuşu bir hayal ile başlayıp genç yaşta aşçılık mesleğine gönül vererek yıllarca sektörde bilgi ve becerisini geliştirip kendi yaşadığı şehirde Kapadokya’ya yakışacak bir şekilde marka değeri kazanma yolunda hızla emin adımlar ile ilerlemekteyiz. İşletmemiz bölgemizin altın gerdanlığı olan Uçhisar kalesinin gölgesinde eşsiz vadi manzarası eşliğinde tamamen doğal yapısı bozulmadan inşa edilip restoranımız tescilli bina olup tamamen doğal görünümü ve tarihi eser biçimde inşa edilmiştir. Servisimiz sabah kahvaltısı ile başlayıp gün içerisinde aperatif başlangıçlar ve enfes hamburgerler ile devam edip akşam servisinde kendi yaşlandırdığımız steaklar ve yöresel unutamaya yüz tutmuş modern Türk mutfağına uyarlanmış yemeklerimiz ile devam etmektir. Bölgemiz yabancı konaklamacıya ev sahibi olduğundan dolayı amacımız gerek ülkemizi gerekse bölgemizi daha kaliteli ve daha gerçekçi tanıtım amaçlı turizm işletmeciliğinde üzerimize düşen görevi laiki ile yapmak istiyoruz. Bizim ideolijimiz bir turist bin turisti getirir mantığıdır” dedi.

İşletme Adı: Cappadocia Steak House

İşletme Adresi: Tekelli Mah.Göreme Cad.No:77 Uçhisar

İşletme Sahibi: Mehmet İlhan Yaman /11.05.1989

Açılış Tarihi: 10.03.2019