Park önünde toplanan grup adına konuşan Saadettin Kemikkıran, son günlerde teröristlerin peş peşe, Mehmetçiğe ve dolayısıyla devlete karşı saldırılar düzenlediğini, adları harf kalabalığından öte geçmeyen terör örgütlerinin Türkiye’yi, milleti ve devleti zayıflatmayı amaçlayan devletlerce eğitilip, desteklendiğini bildiklerini söyledi.

AB otomobil üreticileri daha fazla şarj istasyonu kurulmasını istiyor AB otomobil üreticileri daha fazla şarj istasyonu kurulmasını istiyor

“HİÇBİR HAİN SALDIRI TÜRKİYE’NİN BİRLİĞİNİ VE BERABERLİĞİNİ SARSAMAYACAK”

Binlerce tır silah, bomba, mühimmat ve aracın başta ABD ve İsrail olmak üzere, onlarla dirsek temasındaki devletlerce teröristlere sunulduğunu da bildiklerini belirten Kemikkıran, “Türkiye’nin güçlü hamleleri, iç ve dış politikada terör ve zulme karşı başarılı girişimlerini hazmedemeyen düşman, yine taşeronlarını kullanarak bayrağımıza ve milletimize karşı hamle yapabilme peşinde. Biz, bu asrın ebabilleriyiz. Kahpe ve hain pusulara boyun eğecek de değiliz. Türkiye’nin Gazze konusunda yürüttüğü diplomatik başarılar, ABD ve İsrail’i kuduza dönüştürdü. Milletimiz bu hain saldırıların arkasında İsrail başta olmak üzere batılı devletlerin olduğunu gayet iyi bilmekteyiz. Unutulmamalıdır ki, hiçbir hain saldırı Türkiye’nin birliğini ve beraberliğini sarsamayacak, teröristlerin ve hamilerinin karanlık planları ülkemizin iradesini ve kararlılığını aşamayacaktır.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, hem sınırlarımız içinde hem de dışında terörün her türlüsüne karşı mücadeleye azim ve cesaretle devam edeceğini bilmekteyiz. Hepimiz Mehmetçiğiz. Hepimiz terörle mücadelede ön safta olmaya hazırız. Hepimiz düşman ve soysuz taşeronlarına karşı yürümeye hazırız. Vatanımız ilelebet var olsun, Ay Yıldızlı al bayrağımız ebedi dalgalanacak. Hain saldırılarda şehit olan kahramanlarımıza, yiğitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: MEHMET GÜNAY