Ortahisar Kalesinden düşen kadın UMKE ekiplerince kurtarıldı Ortahisar Kalesinden düşen kadın UMKE ekiplerince kurtarıldı

Başkan süslü salona girdiği anda personelin tezahüratları ve alkış tufanı ile karşılaştı. Başkan Süslü, personelinin 31 Mart yerel seçimlerinde yanında olduğunu hissetti. 

Programı düzenleyen personele teşekkür eden Başkan Süslü, “Allah doğduğumuz, büyüdüğümüz, bizi biz yapan kentimize kasabamıza hizmet etmeyi nasip etti. Siz değerli mesai arkadaşlarım özverili çalışmaları sayesinde Uçhisar’da yapılmayanları yaptık. Sosyal devlet anlayışına uygun bütün vatandaşlarımıza hizmet götürdük. Bütün Uçhisar’lı vatandaşlarımızla bu kasaba için, burada yaşayan insanlar için iş birliği yaparak çalıştık.

Bizim için esas olan 'Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır' felsefesidir. Belediyede çalışan her kim olursa olsun eğer işini düzgün yapıp bu şehre hizmet ediyorsa benim başımın tacı, yol arkadaşımdır. İnşallah sizlerin de desteği ile çok daha güzel, çok daha huzurlu ve mutlu bir kent olarak bu ilde farkındalık yaratmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ