Güzelyurt Mahallesinde bulunan Oğuzlar Gaznevi Camiini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Spor Şube Müdürü Meral Küçük ve antrenörler ziyaret etti.

Öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılanan Spor İl Müdürü Ünlüer bütün öğrencilere yaz spor okulları tişörtleri ve top hediye ederken öğrencilerle yaptığı sohbetin ardından masa tenisi ve top oynadı.

Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, öğrencilere spor kompleksini de kullanabileceklerini öğrencileri tesislerde görmekten mutluluk duyacağını belirterek Kur?an Kursundan ayrıldı.

Oğuzlar Gaznevi Camii İmamı Ali Özcan ise açıklamasında ?Düzenlemiş olduğumuz Yaz Kuran Kurslarında çocuklarımıza Kur?an-ı Kerim eğitimi ve dini bilgiler veriyoruz.

Camimizde yaklaşık olarak 150 öğrenci bulunmakta ve 5 öğretici ile eğitime devam ediyoruz.

Zaman zaman çeşitli ödüller veriyoruz çocuklara camiyi sevdirmek için. Halı sahaya diğer camilerle maç yapmaya götürüyoruz. Her gün çikolata, dondurma vb dağıtıyoruz.

Kuran-ı Kerim okumaya geçenlere ödül olarak Kuran-ı kerimlerini biz veriyoruz. Havuza götürüp yüzdürüyoruz. Daha bir çok organizasyon ve aktiviteleri yapıyoruz.

Yeter ki çocuklarımız camiye gelsinler. Yeter ki namaza gelsinler. Bu sene Nevşehir İl müftülüğümüzün başlatmış olduğu "Gençler Namaza Koşuyor" yarışmasını camimizde uyguluyoruz ve çok gencimizden de rağbet var.

Bunlar arasında 1.olana Çeyrek Altın, 2.olana 100 lira, 3.olana ise 75 lira, 4 ile 10 arasında olan öğrencilere de Futbol topu hediye edeceğiz? dedi.


Gaznevi Camiinde Faaliyet Bitmez Yıl Boyu Devam Eder; Oğuzlar Gaznevi Cami imamı Ali Özcan açıklamasının devamında ?Burada bizlere sonsuz destek olan İl müftümüz Yakup Öztürk hocama, müftü yardımcılarımız A.Celalettin Altunkaya, Nazım Haksever ve Yaşar Bolat hocalarıma çok teşekkür ederim.

Onların bize olan güven ve destekleri ile bu faaliyetleri yapmaya çalışıyoruz. Bunun yanında çocuklarımıza sosyal aktivite olarak Spor İl Müdürlüğü tarafından gönderilen antrenörlerle çocuklarımıza spor alışkanlığı kazandırıyoruz.

Sporcu genç nesiller yetiştirmek için bizlere malzeme, tesis ve antrenör konusunda destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer?e teşekkür ederim? dedi. Haber: Ali ÇAMUR