2013 ? 2014 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Hisarspor Kulübü A gurubunda mücadele ettiği toplam sekiz takım arasında oynanan 14 müsabakada 11 galibiyet ve 3 beraberlik alarak, attığı 57 gole karşılık yediği 17 golle gurubunu 36 puanla namağlup lider tamamladı.

Nevşehir Birinci Amatör lig A gurubunda Hisarspor, Suvermez Kalespor ve İl Özel İdaresispor takımları B gurubunda ise Kapadokya Avanosspor, Nevşehir Üniversitesi ve Ürgüpspor takımları normal sezonlarını tamamladıktan sonra play-off müsabakaları oynamaya hak kazandı.

Oynanan plaf-off müsabakaları sonrası rakiplerine boyun eğmeyen ve kaliteli maçlar çıkaran Hisarspor Kulübü 2013-2014 sezonu Nevşehir Amatör Lig şampiyonluğunu elde etti.

Kulüp tarihinde ilk defa Nevşehir şampiyonu olan Hisarspor kupasını Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Avcı ve Nevşehir ASKF yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün temsilcileri, Nevşehir Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği yetkililerinin elinden aldı.

Nevşehir 2 nolu çim sahada oynanması gereken ama Ürgüpspor takımının mücadeleye çıkmamasından dolayı hükmen 3-0 galip geldiği maç sonrası Hisarspor Kulübünde büyük sevinç yaşandı.

Kulüp tarihinde böylesine önemli bir başarıya imza atan Hisarspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Harun Aysin, yönetim kurulu üyeleri, Hisarspor teknik direktörü İsmail Güzel ve takım oyuncuları tebrikleri kabul etti.

Mücadeleyi takip etmek için gelen Uçhisar belediyesi meclis üyeleri ve Uçhisarlı vatandaşlar da şampiyonluk sevincine ortak oldular ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Uçhisar?da spor kültürünün artması ve gelişmesi için oluşturulacak imkanlarla yarına daha çok şampiyonluklar ve başarılar elde edilmesi için Uçhisar Kasabasının yeni Belediye Başkanı Ali Karaaslan ve ekibinin kalıcı ve sağlıklı projeler üretmesi bekleniyor.

Son üç yılda önce 2. amatör ligde şampiyon olup 1. amatör lige çıkan sonrasında da istikrarlı duruşu ile 1. amatör ligde şampiyon olan Hisarspor Kulübü örnek bir kasaba kulübü takımı olduğunu da ispat etmiş oldu.

Uçhisar Kasabası eski Belediye Başkanı Osman Süslü?nün hafife alınmayacak maddi ve manevi büyük destek ve çabaları, spor kültürünün gelişmesinde göstermiş olduğu büyük atılımlar ve çalışmalar ile göstermiş olduğu sağlam duruş sayesinde bugünlere gelen Hisarspor Kulübü bundan sonrası yıllar içinde Nevşehir spor kültürüne değer katmaya devam edeceğe benziyor.

Uçhisar eski Belediye Başkanı Osman Süslü, Hisarspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Harun Aysin ve yönetim kurulu üyeleri, Hisarspor Kulübü teknik direktörü İsmail Güzel, takım oyuncuları ve Uçhisar halkı bu büyük başarının ortak mimarı olarak değerlendiriliyor.

Hisarspor Kulübü Nevşehir birinci amatör lig şampiyonluğu sonrası 27 Nisan 2014 Pazar günü ilimizi BAL liginde temsil eden Nevşehirspor GK takımı ile baraj mücadelesine çıkacak ve BAL liginde oynamak için mücadele verecek.

Kapadokya Muşkara Haber gazetesi olarak Hisarspor Kulübü?nün Nevşehir Birinci Amatör Lig şampiyonluğunu gönülden tebrik ediyor, maddi manevi emeklerini ve desteklerini esirgemeyen herkesi kutluyoruz. Haber: Erdal KESİCİ