NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, öğrencilere hem moral hem de motivasyon vermekle birlikte farkındalık oluşturarak kitap okumayı teşvik etmek amacıyla düzenledikleri kitap kampanyalarına yeni eğitim-öğretim yılında da devam ettiklerini söyledi.

Aktekin, “Üniversite olarak, öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını arttırmakla amacıyla çeşitli hediye kitap kampanyaları gerçekleştirerek kendilerine birbirinden değerli yazarlara ait kitaplar hediye ettik. Bu kampanyamıza bir yenisini daha ekleyerek üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde sosyal, kültürel, sportif, sanatsal, bilimsel ve diğer birçok faaliyetlerde bulunan Öğrenci Kulüp ve Topluluklarımıza üye olan öğrenci arkadaşlarımızdan çekilişle belirleyeceğimiz 10 öğrencimize Stefan Zweig’in ‘Hikâyeler’ kitabını hediye ediyoruz.

Öğrencilerimiz hediye kitap kampanyamıza üniversitemizin kurumsal sosyal medya hesapları olan @nevukurumsal Facebook, Twitter ve Instagram hesabı üzerinden “NEVÜ Öğrenci Kulüp ve Toplulukları Seni Bekliyor” başlığıyla yaptığımız paylaşımları beğenerek ve kendi hesaplarında paylaşmakla birlikte bu paylaşımları yorumlayarak ve en az 3 arkadaşını da etiketleyerek katılabilirler” dedi.

NEVÜ Rektörlüğü tarafından düzenlenen kitap kampanyasına katılan öğrenciler arasından yapılacak olan çekilişle belirlenen 10 öğrenciye, yine üniversitenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılacak duyuruyla kitapları hediye edilecek. NEVÜ önümüzdeki haftalarda kurumsal sosyal medya hesapları üzerinden farklı kitap hediye kampanyaları düzenlenmeye devam edecek.