Üniversite merkez yerleşkede görev yapan personeli ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, personelin Ramazan Aylarını ve 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

İşçilerin bulunduğu tüm birimlere, güvenlik nizamiyesine, işçilerin çalıştığı sahaya ve sürücü personelin bulunduğu garaj kısmına geçerek burada çalışanlar ile sohbet eden Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, çalışanların talep ve görüşlerini dinledi.

Çalışanların ihtiyaçlarını da soran Rektör Aktekin, “Şu anda evlerinde bulunan akademik personelimizle dijital ortamda çeşitli toplantılar yapıyoruz. Yerleşkemizde şu anda fiilen akademisyen ve öğrenci olmamakla birlikte, altyapı, temizlik, güvenlik ve ulaşım gibi hizmetlerin aksamaması için sizler fiilen göreve devam ediyorsunuz. Gösterdiğiniz çaba ve emek için teşekkür ediyorum. Bu vesileyle hem Ramazan ayınızı hem de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nüzü kutluyorum. Fiili olarak yerleşkemizde hizmete devam eden siz kıymetli mesai arkadaşlarımızı da ziyaret edip sorunlarınızı yerinde tespit etmek istedik. Pandemi süresince yerleşkemizde hizmetlerin aksamaması için burada görev yaparak büyük bir fedakârlıkta bulunuyorsunuz. Bu süreçte sağlığınız ile ilgili kurallara uymanızı rica ediyoruz. Bizler de her tür tedbiri alarak size destek olmaya çalışıyoruz. Çalışan personelimizin talep ve ihtiyaçları bizler için çok kıymetli.  Bu talepleri alıp yönetim süreçlerinde değerlendireceğiz, imkanlar oranında çalışan personelimizi destekleyeceğiz” diye konuştu.

Rektör Aktekin daha sonra Damat İbrahim Paşa yerleşkesindeki tüm hizmet birimlerini gezerek çeşitli inceleme ve denetlemelerde bulundu. Tüm dünyada ve ülkemizde pandemik Covid-19 (Corona) virüs salgınına karşı yapılan mücadele kapsamında NEVÜ’de alınan önlemleri yerinde inceleyerek denetleyen Rektör Aktekin, yetkililere önlemlerin uygulanması ve sürdürülmesi hususlarında bazı talimatlar verdi.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in hizmet birimlerini ziyaretinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Karipcin, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Köse ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ümit Eğribaş eşlik etti.