Üniversite içerisinde düzenlenecek etkinlikler ile üniversite dışında sinema, kütüphane, müze ve tiyatro gibi birçok etkinliğe katılarak belgelendiren öğrencilerimiz etkinlik yarışmasında üst seviyeye yükselecek. En çok etkinliğe katılan öğrencilerimiz dereceye girerek sürpriz ödülleri kazanacak.

Yarışma Süresi:15 Şubat 2019 - 30 Nisan 2019

Ödüller; 2 öğrenciye NEVSEM'de Kurs, 2 öğrenciye balon turu ve sürpriz hediyeler.

Yarışma Kuralları; Yarışmaya katılacakların Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencisi olması gerekmekte. Yarışmada en yüksek puan alanlar sıralamasına göre değerlendirilecek. Aynı puan olması durumunda öğrenci numarası küçük olan öncelik olarak verilecek. Ödül dağıtımına puanı yüksek olan yarışmacıdan başlanacak. Birinci olan istediği ödülü seçebilecek. İkinci sırada olan yarışmacı kalan ödüllerden tercihini kullanacak. Bu işlem sıralamaya göre ödüller bitene kadar devam edecek.

Yarışmaya katılmak için öğrencilerin https://sistem.nevsehir.edu.tr  adresinden  kayıtlarını gerçekleştirmesi gerekmekte.

Yarışmacılar puanlarını yine aynı sistem üzerinden takip edebilecek. Yarışma ödülleri 2018-2019 eğitim-öğretim dönemi için geçerli. Üniversite içinde yapılacak etkinlikler ve kütüphane etkinlikleri kiosklarda otomatik olarak alınacak olup, etkinlik başlarken ve biterken yarışmacıların kartlarını okutmaları gerekmektedir. 30 dakika süreyi geçmeyen etkinliklerden puan alınamayacak. Katılmadığı etkinlikleri puanlama olarak bildirenler yarışmadan atılacak.

Sinema, müze, kütüphaneden en fazla 50 puan alınabilecekler. Müze gezilerinde farklı yerlerden alınan giriş biletleri geçerli olacak. Yarışmada değerlendirmeye girmek için en az 250 puan toplanması gerekmekte. Seminer, panel, sempozyuma katılımcı olarak katılanlar Katılım Belgesini Bilgi İşlem Daire Başkanlığına ibraz ederek sisteme işletecekler. Tiyatro, müze, sinema biletlerini Bilgi İşlem Daire Başkanlığına bildirilmesi gerekmekte.