Gülşehir Belediye Başkan adayı Erkan Çiftçi, beraberindeki encümen adayları Hilmi Ergen, Olcay Kilci ve Volkan Parlar ile Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesini ziyaret etti.

Ziyarette Şube Başkanı Tayfur Urgenç ve başkan yardımcıları Bülent Yalçın, Sefa Atar hazır bulundu.

MHP Gülşehir Belediye Başkan adayı Çiftçi’nin ziyareti ile ilgili açıklama yapan Urgenç, “Değerli arkadaşım, kıymetli dostum Erkan Çiftçi Gülşehir Belediye Başkan adayı olarak Türk Eğitim Sen Nevşehir şubemizi ziyaret etmiştir. Encümen adayları Hilmi Ergene, Olcay Kilci ve Volkan Parlar ile bir Gülşehirli olarak Erkan Çiftçi'nin uzun yıllardır Gülşehir'de herkes tarafından sevilen sayılan dürüst bir esnaf olarak güvenilir kimliği ile Gülşehir Belediyesine şehri emin olacağına inancımız ve güvenimiz tamdır.” dedi.

Yazıhüyük AK Parti’den CHP’ye geçti Yazıhüyük AK Parti’den CHP’ye geçti

Çiftçi de, “Gülşehir'i Nevşehir'in Gül şehri yapmaya geleceğiz. Turizm başta olmak üzere Gülşehir'in kronikleşmiş sivrisinek sorununu çözeceğini, Gülşehir'i sosyal ve kültürel anlamda gelişmiş bir şehir hüviyetine kavuşturarak havalimanı, turizm ve sanayi gelişimini sağlayacak projelerle sosyal belediyecilik anlayışını benimseyerek vatandaşın açık kapısı olacağız, Tuzköy ve Karacaşar ile bütünleşmiş bir şehrin hayalini gerçekleştirmeye geliyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ