Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, bütçenin oybirliğiyle geçmesi üzerine,” 2017 yılı bütçemiz ilçemize hayırlı olsun. İlçemiz için en iyi şekilde değerlendireceğiz ve titiz bir şekilde harcama yapmaya devam edeceğiz. ”dedi.

Kasım ayı Meclis toplantısında, yapılan bütçe görüşmelerinin son derece uzlaşı içinde geçtiğini belirten Başkan Fahri Yıldız, örnek bir yol izleyen meclis üyelerine teşekkür etti. Ürgüp Belediye Meclisi bütçe görüşmeleri sırasında belediyede bulunan müdürlüklerin bütçeleri ayrı ayrı okunarak tüm siyasi partilerin meclis üyelerinin tamamının kabulü ile geçti.

Oybirliğiyle kabul edilen bütçe sonrasında konuşan Belediye Başkanı Fahri Yıldız, kendilerinin hizmet için burada olduklarını kaydedip,“Bütçemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca oybirliğiyle geçmesi de bizim için önemli. Meclis üyelerimize duyarlılıkları nedeniyle teşekkür ediyorum. 2017 yılında da hizmetlerimiz imkânlarımız doğrultusunda planlanan şekilde devam edecek. İlçemiz için ne yapabiliriz.

Tek derdimiz bu. Bugüne kadar yaptığımız işlerde hesap veremeyeceğimiz bir şey yok. Her şey açık ve şeffaftır. Yapılan hizmetlerimiz ortada ve Ürgüplü bunu görüyor.”diye konuştu.

38 Milyon TL olarak kabul edilen bütçeye %45,29 oranında 17.212.000,00 TL yatırım ödeneği teşkil edildiğini belirten Başkan Yıldız, aynı zamanda 2016 yılında belediye tarafından yapılan üst yapı yatırımları nedeniyle 2016 mali yılı bütçesine 12 Milyon TL ek ödenek verilerek yatırımların hızlı bir şekilde devam etmesi sağlandığını belirterek Ürgüp Belediyesini bu günlere taşıyan Meclis üyelerine, belediye personeline ve Ürgüp halkına teşekkür ettiğini ifade etti.