AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divan Katip Üyesi ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmaları kapsamında Ürgüp ilçesine bağlı Sarıhıdır ve Mazı köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarının da eşlik ettiği ziyaretlerde ayrı ayrı yapılan kamu yatırımları ve köylerin sorunları ile ilgili bilgi alan Milletvekili Açıkgöz, vatandaşlardan destek istedi.

Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamada; “Ürgüp ilçesi Sarıhıdır ve Mazı köylerini ziyaret ettik. Türkiye’yi ve bizleri hedef gösteren şer odaklarına en iyi cevabı sandıkta vereceğinizi biliyoruz. Büyük hedeflerimiz var. 15 Temmuz’da bir ve beraber olan milletimizin 31 Mart’ta da güçlü Türkiye’nin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki yerli ve millî AK kadrolara desteğini bekliyoruz. Destek aziz milletimizden, hizmet her zamanki gibi AK kadrolardan. Kazanan, Türkiye olacak.

31 Mart'ta dünyanın öbür ucundan bizi tehdit edenlere öyle cevap vereceğiz ki bir daha kimse bu millete parmak sallama cesareti bulamayacak. Ekonomimizi çökerterek işimizle, aşımızla tehdit edenlere fırsat vermeyeceğiz. Bu seçim, milli irade yüzsüzleri için yolun sonu olacaktır. Allah’ın izniyle 1 Nisan sabahı Türkiye gücüne güç katmış şekilde yoluna emin adımlarla milletimizin desteğiyle yürüyecektir. Önce Millet Önce Memleket” dedi.