Ürgüp Belediye Başkan aday adayı Levent Ak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Türkiye?de demokrasinin gelişerek kökleşmesinde günümüzün en dinamik meslekleri arasında yerini alan gazeteciliğin, toplumsal hayatta meydana gelen gelişmeler konusunda kamuoyunun doğru bir şekilde bilgilenmesi için büyük bir önem arz ettiğini vurgulayan Ak, zor ve meşakkatli bir süreç içerisinde bulunan gazetecilerin de ekonomik anlamda yaşadıkları sorunların aşılmasının da ciddi önem taşıdığını kaydetti.

Ak mesajında daha sonra şunları dile getirdi; ?Böylesine önemli bir mesleğin geçmişteki bir temsilcisi olarak, bu meslekte çalışma gösteren tüm değerli arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı?nı kutluyorum.

Ülkemizdeki her alanda gösterilen büyüme ve gelişme hamlelerinin kamuoyuna etkili ve verimli bir şekilde sunulmasının yanında, ülkemizdeki demokratikleşme sürecine de önemli bir işlerlik kazandıran gazetecilerimizin zor şartlar altında görev yaptıklarının bilinci içerisindeyiz.

Yaşadığı kentlerin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileri ile toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan gazetecilerimizin, yorum ve görüşlerinin de biz idareciler olarak çalışmalarımızda önemli faydalar sağladığını gözlemliyorum.

Tüm gazeteci arkadaşlarımızın böylesine önemli olan bayramlarını tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum.? Haber: Ali ÇAMUR