Ortahisar Abdioğlu Camii Din Görevlisi Adem Özbek Yaz Kur’an Kursuna gelen öğrencilere her türlü mutluluğu yaşatıyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl düzenli olarak açılan Yaz Kur’an Kursları devam ediyor. Nevşehir'in Ürgüp İlçesine bağlı Ortahisar Kasabası Abdioğlu Camiinde de Yaz Kur’an Kursu devam ediyor. Cami görevlileri Adem Özbek ve Mesut Kemal Beytüzün, Camiye gelen yaklaşık 45 öğrenciye çeşitli etkinlikler yaparak bütün mutlulukları yaşatıyorlar. Bu yaptıkları etkinlikler ile hem islam dinini sevdiriyorlar, hem camiyi sevdiriyorlar hem de Kur’an-ı öğretiyorlar.

Abdioğlu Camii Görevlileri Özbek ve Beytüzün yaz kursuna gelen çocuklara haftanın belirli günlerinde dondurma, çikilota, kek, meyve suyu vb. dağıtıyorlar. Yine Nevşehir Gaznevi Camii tarafından düzenlenen Yaz Kur’an Kursları Halı saha Futbol Turnuvasına katılarak spor yapıyorlar. Bunun yanında öğrenciler çeşitli yerlerde havuza götürülüp yüzdürülüyorlar.

Ortahisar Abdioğlu Camii görevlileri bu faaliyetli biz yaptıkça öğrenci sayımız artıyor ve çocuklar çok seviniyorlar. Aynı zamanda velilerde bu durumdan oldukça memnun dediler.