23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü nedeniyle her yıl geleneksel olarak yapılan protokol koltuk devrinde Ürgüp Belediye Başkanlığı koltuğuna Hanife Memiş Aksoy İlkokulu öğrencilerinden Ahmet Taha Ün oturdu.

Belediye Başkanlığı makam koltuğunu Ahmet Taha Ün'e devreden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, "Ürgüp Belediyesi Başkanlık makamında sizleri ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Sizler bugün sembolik olarak Belediye Başkanlığı görevini devraldınız, Türkiye’nin 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda büyüdüğünüzde sizlerde bayrağı bizden devralacak ve belkide belediye başkanı olarak bu ülkeye hizmet edeceksiniz." dedi.

Aktürk, makamında ağırladığı Hanife Memiş Aksoy İlkokulu Öğrencileri Ahmet Taha Ün ile Berke Kartal ve Şevval Özcan'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlayarak derslerinde de başarılar diledi.

Okul Müdürü Mehmet Dündar ve 4. sınıf öğretmeni Melahat Özalan'a da teşekkür eden Başkan Aktürk, ziyaretçilerine hediye takdim etti.