Ailelerin ve çocukların birbirleri ile kaynaşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen programda İHH İnsani Yardım Vakfı Nevşehir İl Temsilcisi Baki Öncel, İftar programına katılan başta İlimiz Valisi İlhami Aktaş ve tüm katılımcıların Ramazan Ayını kutladı, iftar vesilesiyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.

İftar sonrası yapılan duanın ardından Vali İlhami Aktaş, iftar programı organizesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, İHH Yardım Vakfı Temsilcisi ve gönüllülerine hizmetlerinde kolaylıklar diledi. Ayrıca; yetim çocuklarla yakından ilgilenerek, istek ve taleplerini de dinledi.

Daha sonra; Nevşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve İHH tarafından hazırlanan hediye çekleri, yetim çocuklara ve ailelerine Vali İlhami Aktaş tarafından verildi.

Ürgüp İlçesinde özel bir restoranda Uçhisar Belediyesinin sponsorluğunda verilen iftar programına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile eşi Songül Aktaş ve oğlu Ahmet Aktaş, Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü ve eşi, Nevşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüsamettin Ellialtı, İHH İnsani Yardım Vakfı Nevşehir İl Temsilcisi Baki Öncel, Nevşehir Ulusal Öğrenci Derneği (NUDER) Başkanı Faruk Kahriman, İHH ekibi ile gönüllü gençler, yetim çocuklar, aileleri ve hayırseverler katıldı.

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, ”Böyle güzel bir organizasyonda bulunmak onur verici. Emeği geçen herkese teşekkür ederim, vakfımıza ve gönüllülerimize kolaylıklar dilerim” dedi.