Vali Fidan, protokol üyeleri ile birlikte 2024 yılının ilk dakikalarında da hizmet vermeye devam eden kurumlara ziyarette bulunarak, personellerin yeni yılını kutladı.

Fidan beraberinde protokol üyeleri ile birlikte, ilk olarak Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkezini ziyaret etti. 2024 yılının ilk dakikalarında görev başında olan emniyet personelini ziyaret ederek, yeni yılını tebrik etti.

Ardından 112 Acil Çağrı Merkezi (GAMER) ve Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi personellerini ziyaret eden Vali Fidan, yeni yıllarını tebrik edip, görevlerinde başarılar diledi.

Nar Belediyesi saha çalışmalarını hızlandırdı Nar Belediyesi saha çalışmalarını hızlandırdı

Fidan, Nevşehir Devlet Hastanesini de ziyaret ederek, sağlık personeli ile hasta ve hasta yakınlarının yeni yılını tebrik edip, acil şifalar diledi.

İl Jandarma Komutanlığı Merkez Karakol Komutanlığını ziyaret eden Vali Fidan, jandarma telsizinden görev başında olan güvenlik güçlerinin yeni yılını tebrik etti.

Son olarak Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek, yılbaşı gecesi görev yapan itfaiye personelinin yeni yılını kutladı. 

GCtLI7xWAAAgps0GCtJ8aRXEAAm5LPGCtJiefW8AA1bOuGCtJ7nrWQAEMSY-GCtIrqnXYAAmZHe

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR