Basketbol severleri bir araya getirecek olan Valilik Kupası Basketbol Turnuvası, sporseverler için muhteşem bir fırsat sunacak.

Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası sona erdi Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası sona erdi

Müsabaka, farklı kurumlarının temsilcilerini bir araya getirerek dostluk ve rekabet ortamında birleştirecek. Katılımcılar hem spor yapma hem de kaynaşma fırsatı bulacakları bu etkinlikte, Nevşehir'in spor kültürünü daha da güçlendirecekler.

Başvurular E-Devlet’ten Spor Bilgi Sistemi üzerinden yapılacak olup esame listesi spor servisine 25 Nisan Perşembe günü Saat 17.00’e kadar teslim edilmesi gerekiyor.

25 Nisan Perşembe günü saat 17.00’de Nevşehir Gençlik Merkezinde teknik toplantı düzenlenecek.

Kayıtlar E-Devlet'ten Spor Bilgi Sistemi üzerinden online yapılacak. Müsabakalara 25 yaş ve üzeri Erkek sporcular katılabilecek. Müsabakalara 18 yaş ve üzeri kadın sporcular katılabilecek. Erkek takımları ve Kadın takımları ayrı olarak müsabaka yapacaklar. Takımlar 12 kişiden oluşuyor. Her takımın kendine ait forması ve forma numarası olması gerekiyor. Oyunlar TBF'nin belirlediği oyun kurallarına göre oynanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ