ATEŞ

Abone Ol

Hastalık ateşi vardır havaleye kadar götürü adamı.

Aşk ateşi vardır gizli gizli yer bitirir.

Gerçek ateş vardır da nedir ki basarsın suyu söndürürsün de ya gizli ateş, ya yüreklere düşen ateş o nasıl söner ki?

Daha öncekilerden bahsederek yüreğinizdeki ateşi daha da körüklemek istemem ama son olayda 44 can 150 yaralının başta ailelerinin olmak üzere hepimizin yüreğine ateş düşürdü.

Ankara´da, İstanbul´da, Diyarbakır´da yurdun çeşitli yerlerinde masum insanların arasına dalarak kendini patlatan hastalıklı bir ruh haliyle binlerce kişinin bağırlarına ateş düşürenler, bilmediğimiz diğer alemin ateşinde yanacaklar.

Daha taze olduğu için örneklemem Beşiktaş´taki patlamada ölenlerle ilgili.

44 CAN.

37 polis 7 sivil….. yaralıların çoğu taraftar.

Hava soğuk….. halkın güvenliğini sağlama amacıyla orada bulunan ve muhtemelen soğuktan üşüyerek elleri ceplerine sokarak ısınmaya çalışan, yurdun çeşitli illerinden memuriyet görevlerini yerine getirmek amacıyla bir araya gelmiş pırıl pırıl gençlerin ortasına düşen ateş.

Ateşi yüreklere düşüren alçak kim?

TAG

Onlar kim?

PKK´nın pis işlerini yapan TAŞARONU.

PKK´lılar özgürlük savaşçıları ya(!) sivillere saldırmıyorlar, o işi kim yapıyor? --güya--PKK ile alakası olmayan TAG.

Bunu kimsenin yemediğini bile bile hala bunun arkasına sığınmalarının tek nedeni Avrupa´ya “bizim ilgimiz yok biz özgürlük mücadelesi veriyoruz, eylemi yapan TAG” demek için.

İki gün sonra biz “bakın eyyy Avrupa devletleri işte siz bunları destekliyorsunuz” dediğimizde, “yok canım onlar yapmamış ki TAG diye bir örgüt yapmış PKK ile ilgisi yok” derlerse ben şaşmam kimse de şaşmasın.

Masum cana kıyanlar, terör örgütüne mensup ya da değil, kim olursa olsun Allah hem bu dünyada hem de öbür dünyada ateşinden çıkarmasın.