GENEL

6'lı Masa Toplantıyı Sonlandırdı Kılıçdaroğlu Adayını Açıkladı!

Milyonların beklediği haber bugün 6'lı masanın görüşmesinden sonra geldi. 6'lı masada İyi Parti lideri Akşener’in, Kılıçdaroğlun’u aday olarak istememesi dikkatlerden kaçmadı. İşte altılı masada görüşülen önemli başlıklar.

Abone Ol

İYİ PArti Genel Başkanı Meral Akşener ve İYİ PArtili diğer kurmaylar, 6'lı Masa toplantısında CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu istemediklerini açıkca dile getirdiler.

Daha önce defalarca bir araya gelen 6'lı masa grubu adaylık için net bir isim beliirleyememişti. Bugün yapılan toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önereceği adayı açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu kendini aday olarak gösterdi Bilindiği üzere, defalarca kendisini aday gösterip seçimleri kaybeden Kılıçdaroğlu, birkez daha kendisini aday olarak göstermek istedi.

İYİ Partililer Kılıçdaroğlu'nu aday olarak kabul edecek mi? 6'lı Masa toplandı mı 6'lı Masa toplantısı sonrası vatandaşların kafasında soru işaretleri oluştu. İYİ PArti Lideri Akşener'in adayı kim olacak? Kılıçdaroğlu'nun önerisi hangi partiler tarafından kabul edilecek?

6'lı Masa toplantısı Öte yandan akıllara Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın aday gösterildiğinde kabul edeceğini duyurması Yavaş'ın da aday olabilme ihtimali olduğunu getirdi.