GENEL

Arda Turan'dan futbola geri dönüş!

Arda Turan futbola geri mi dönüyor? Sevenleri yeni haberle mutlu olacak mı? Teknik direktör mü oluyor? İşte tüm soruların cevabı haberin devamında...

Abone Ol

Sevilen futbolcu kariyerine futbolda devam etmeyeceğini açıklamıştı. Yeni bir iddia ortaya atıldı. Geri dönüyor bu kez oynamayacak. İşte detaylar...

Teknik adamlık yapma istediğini ve bu yönde çok emek verdiğini sık sık belirten Arda Turan için Süper Lig gündeme geldi.

Süper Lig ekibi, henüz birkaç gün önce Selçuk İnan ile yollarını ayırmış ve Serkan Reçber önderliğinde yeni hoca arayışlarına başlamıştı.

Selçuk İnan'ın ilk hocalık deneyimini edindiği yer olan Kasımpaşa, Arda Turan için de ciddi bir ihtimal haline gelmiş durumda. Süper Lig'de kalmak isteyen İstanbul ekibi, Arda konusunda özel çalışmalar yapıyor.

Her fırsatta teknik adamlık isteğini dile getiren Arda Turan, bu yönde hazırlıklar yaptığını da belirtmişti. Son olarak ise Ümit Milli Takım ile anılan Arda, henüz bir yere imza atmış değil. Süper Lig'de topladığı 26 puan ile 13. sırada yer alan Kasımpaşa, küme potasından uzaklaşmak ve kendini garantiye almak istiyor. Bu hedef doğrultusunda bir teknik adam seçmek ve önümüzdeki sezon için de aynı hoca ile çalışmaya devam etmek isteyen İstanbul ekibi, yoğun bir fizibilite sürecinde.