GENEL

Galatasaray'ın Şampiyonluk Yürüyüşüne Rekorlar Da Eşlik Ediyor

Galatasaray'ın rakipleri, takımın güçlü performans karşısında zorlanıyor ve ligdeki konumlarını kaybetme riskiyle karşı karşıya kalıyorlar.

Abone Ol

Galatasaray'ın rakipleri, takımın güçlü performans karşısında zorlanıyor ve ligdeki konumlarını kaybetme riskiyle karşı karşıya kalıyorlar. Cimbom şampiyonluğa koşarken arkasında da bu sezon kırılmış rekorlar bırakıyor. İşte detaylar...

Süper Lig'in 30. haftasında Alanyaspor'u 4-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda zorlu bir virajı daha geçen Galatasaray son dönemdeki formuyla da göz dolduruyor.

Uzun bir süredir sadece Konyaspor ve Başakşehir mağlubiyeti gören sarı-kırmızılılar son 5 maçında 15 gol atarak Süper Lig'in en çok gol atan takımı Fenerbahçe'ye yaklaştı. Toplam 64 gol atan sarı-kırmızılılar, sarı-lacivertlilerle olan farkı da epeyce kapattı. Fenerbahçe'nin ligde 67 golü bulunuyor.

İşte o maçlar: Konyaspor 2-1 Galatasaray Galatasaray 2-0 Adana Demirspor Galatasaray 2-3 Başakşehir Galatasaray 6-0 Kayserispor Alanyaspor 1-4 Galatasaray

En yakın rakibi Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, puan durumundaki avantajın sağladığı moralle gol yollarında da uçuşa geçti. Sarı-kırmızılılar son 5 maçta 15 gol atarak sarı-lacivertlilerin gol sayısına yaklaştı.