GENEL

Gönül Dağı Yeni Bölümüyle 25 Şubat Cumartesi TRT 1'de

Arama motorlarında 'Gönül Dağı yeni bölüm, Gönül Dağı 86. bölüm, Gönül Dağı yeni bölüm fragman, Gönül Dağı yeni bölümde ne olacak' gibi aramalar yapılıyor. TRT 1 Gönül Dağı 86. bölüm fragman izle linkine ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Abone Ol

TRT 1 GÖNÜL DAĞI 86. BÖLÜM İZLE | GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM

Gönül Dağında silahlı adamlar tarafından ele geçirilen Ramazan'ın imdadına amcaoğulları yetişir. Elleri zincirlenen ve başına silah dayanan Ramazan kıl payı kurtulmayı başarır. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Ramazan'ın kendisini kaçıran kişilerin elini ısırması ve Selami'nin ise o kişilerin kafasına taş atması eğlenceli dakikalara sahne oldu.

Sır perdesi aralanmaya ve gizem çözülmeye başlıyor. Hakikatlerin peşine düşen Gülsüm Öğretmen, Adem’in kızının yerini sorar. Gönül dağı yeni bölüm fragman linkine ve Gönül Dağı dizisi ile alakalı daha fazla bilgiye haberimizin devamından erişebilirsiniz.

TRT 1 GÖNÜL DAĞI 86. BÖLÜM FRAGMAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ https://www.youtube.com/watch?v=bUTGSJyrRjI TRT 1 GÖNÜL DAĞI 86. 2. BÖLÜM FRAGMAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ https://www.youtube.com/watch?v=vAk3TJvaVHs TRT 1 GÖNÜL DAĞI 86. 3. BÖLÜM FRAGMAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ https://www.youtube.com/watch?v=anKhM1TYA6k

TRT 1 GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ https://www.trtizle.com/diziler/gonul-dagi/gonul-dagi-85-bolum-11946228 TRT 1 GÖNÜL DAĞI TÜM BÖLÜMLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ https://www.trtizle.com/diziler/gonul-dagi