GENEL

İyi Parti ve Deva Partililerden CHP İçin Korkunç Plan: Tarihten Sileceğiz!

6’lı masada yaşanan entrikalar günden günde değişiyor. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in masadan ayrılışı ardından geri dönüşüyle birlikte kriz masası yeniden oluştu.

Abone Ol

HABERİN DETAYLARI İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ...

Sosyal mecraları arasında özellikle Twitter da sohbet bölümünde geçen İyi Parti ve Deva Partililerin konuşmaları siyaset dünyasının kirli çamaşırlarını ortaya koydu. İyi Parti ve Deva Partililer CHP için korkunç söylemlerle ortalığı kasıp kavurdu. İşte detaylar…

İyi Parti ve Deva Partisi 6’lı masa geçtiğimiz haftaya kadar aday konusunda dahi bir konsensüse varamamışken, bu günlerde İYİ Parti ve Deva partililerce yeni bir skandala daha imza atıldı.

Meral Akşener’in Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı konusundaki radikal duruşunun geri planda kaldığı ve söz konusu adaylığı içselleştirmesi yaşanan krizin son bulduğuna ilişkin bir ortam oluşturmuştu.

Ancak partililerin söylemlerimden yola çıkıldığında işin aslının çok daha farklı olduğu gözler önüne serildi.

İyi Parti ve Deva partililerin Twitter sohbet odasındaki konuşmalarından da anlaşılacağı üzere arka planda "6’lı masa içerisinde CHP’ye ve Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı ayrı bir koalisyon mu oluşturuluyor?" sorusu orta çıktı.

İşte Twitter’da bir sohbet odasında İYİ Parti ve DEVA Partisi destekçilerinin CHP’ye yönelik söylemleri:

”Biz bu seçim sesimizi çıkartmıyoruz ama bir sonraki seçimde CHP’nin içinden geçeceğiz”

”DEVA ve İYİ Parti olarak onları tarihten sileceğiz”

“Biz içerik hazırlamasak argüman hazırlamasan bunların bir b*k yiyeceği yok. Bunlar Erdoğan’a 20 yıldır b*ku b*kuna kaybeden adamlar…”