GENEL

CHP’nin Yeni Lideri Kim Olacak?

İddialar bomba gibi! Kılıçdaroğlu’nun istifasından sonra vatandaşlar Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı koltuğuna gelecek isimleri araştırıyor.

Abone Ol

HABERİN DEVAMI İÇİN GÖRSELE TIKLAYINIZ...

İddialar bomba gibi! Kılıçdaroğlu’nun istifasından sonra vatandaşlar Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı koltuğuna gelecek isimleri araştırıyor. Bazı gazeteci ve siyasetçilerden iki isim dikkat çekiyor.

Dikkat çeken isimlerden daha çok Millet İttifakı'nın Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme Geçiş Sürecinin Yol Haritasında yazan, Parlamenter Sisteme Geçiş yapıldıktan sonra yeni bir seçime gerek olmaksızın 13. Cumhurbaşkanı görev süresini tamamlayacaktır, ifadesi düşündürüyor.

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı olacak iki isim arasında CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel yaptığı açıklama ile öne çıktı. Özgür Özel; gazetecilerin yeni CHP Genel Başkanı kim olacak sorusunu yanıtsız bırakırken, şu ifadelere yer verdi...

"Cumhuriyet Halk Partisi gibi partilerde bunu en demokratik yollardan yapılacak seçimler belirler ama daha o günlere çok var." CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak'ta CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturacak isimler arasında olduğu iddia ediliyor.