GENEL

Menajeri Açıkladı: Galatasaray’a Transfer Olacak Mı?

Yaptığı transferlerle konuşulan Galatasaray, İlkay Doğan’ı takıma dahil edeceği hakkında iddialar meydana gelmişti. İşte menajerinin yaptığı açıklama…

Abone Ol

Yaptığı transferlerle konuşulan Galatasaray, İlkay Doğan’ı takıma dahil edeceği hakkında iddialar meydana gelmişti. İşte menajerinin yaptığı açıklama…

Galatasaray'da yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda gelecek yılın transfer planlamalarını yapmaya devam ediyor.

Cimbom yeni sezon için birçok ismi transfer listesine aldı. Aslan yapacağı hamlelerle yeni sezonda da iddialı bir takım oluşturmak istiyor.

Yönetim flaş transferler için kolları sıvadı. Sarı kırmızılıların özellikle Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi durumunda transfer stratejisi bir hayli farklılaşabilir.

Bu doğrultuda Galatasaray'ın gündemine dünyaca ünlü orta saha İlkay Gündoğan gelmişti. Cimbom, Manchester City forması giyen 32 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katma peşindeydi.

İngiliz ekibinde forma giyen İlkay'ın sezon sonunda sözleşmesi sona erecekti. İlkay Gündoğan'ın transfer durumuna dair menajerinden İngiliz basınına açıklama geldi. aspor.com.tr editörü Kubilay Açıkgün'ün derlediği habere göre; aynı zamanda İlkay'ın amcası olan menajer İlhan Gündoğan, "Kesinlikle henüz herhangi bir kulüple anlaşmamız yok" "İlkay'ın son haftalardaki odak noktası sadece Manchester City ve oğlunun doğumuydu" "Şimdi sezonun son ve kritik aşamasında ve tamamen buna odaklanmış durumda" "İlkay'ın gelecek sezon oynayacağı yer hala belirsiz" ifadelerini kullandı.