GENEL

Muslera gidiyor! Galatasaray o kaleciye kancayı taktı!

Bir kaç isim olsa da Galatasaray için en önem arz eden isme sarı kırmızılılar çok büyük teklifle gidiyor. Tüm detaylar haberin devamında...

Abone Ol

Galatasaray sözleşmesi 2024'te bitecek olan Muslera'nın boşluğunu doldurmak için şimdiden arayışlara başladı.

Sarı-kırmızılılar, Uruguaylı file bekçisinin yerini doldurabilecek bir isim üzerinde çalışmalar yapıyor.Muslera'yı aratmayacak düzeyde kaleci arayışında olan yönetim, flaş bir ismi gündemine aldı.

LIVAKOVIC HAMLESİ! Cimbom, Dinamo Zagreb'in 28 yaşındaki file bekçisi Dominik Livakovic'e kancayı taktı. Hırvatistan Milli Takımı'nın değişmez ismi olan Livakovic için çalışmalar başladı.

MİLLİ MAÇTA GEÇİT VERMEDİ! EURO 2024 elemelerinde Hırvatistan ile karşı karşıya gelen A Milli Futbol Takımı'mız, kaleci Livakovic'i geçemedi.

Karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrılan ay-yıldızlılarda maça damga vuran isim Hırvat kaleci Livakovic oldu. Dünya Kupası'nda da adından söz ettiren başarılı eldiven, Türkiye-Hırvatistan maçında takımını ayakta tuttu.

Yaptığı kurtarışlarla dikkat çeken Livakovic maçın yıldızlarından olmayı başardı. GELMEYE HAZIR! Galatasaray'ın kaleci listesinde ilk sırada yer alan başarılı eldiven, sarı-kırmızılılara gelmeye hazır olduğunun işaretini verdi. Başarılı file bekçisinin Dinamo Zagreb'le sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. HIRVATİSTAN DIŞINA ÇIKMADI! Performansıyla göz dolduran Livakovic futbol kariyerinde Hırvatistan dışına çıkmadı. Yaptığı kurtarışlarla dikkat çeken Livakovic maçın yıldızlarından olmayı başardı. GELMEYE HAZIR! Galatasaray'ın kaleci listesinde ilk sırada yer alan başarılı eldiven, sarı-kırmızılılara gelmeye hazır olduğunun işaretini verdi. Başarılı file bekçisinin Dinamo Zagreb'le sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. HIRVATİSTAN DIŞINA ÇIKMADI! Performansıyla göz dolduran Livakovic futbol kariyerinde Hırvatistan dışına çıkmadı.