GENEL

Ömer 27 Şubat Pazartesi Star'da!

Yeni bölümüyle Ömer bu akşam Star TV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Fragman ve daha fazlası haberin devamında...

Abone Ol

STAR ÖMER 6. BÖLÜM İZLE | ÖMER YENİ BÖLÜM Geçtiğimiz bölümde Ömer, Gamze’nin gözlerinde aradığı ışığı bulamamıştı. İçindeki yarayı gizleyerek Süreyya ile evlilik yolculuğuna adım attı. Gamze ve Ömer aşklarını bastırmak için uğraşsalar da, sevgileri dile gelmenin bir yolunu buldu.

Oğullarının mürüvvetini görmek için büyük adım atan Ademoğlu ailesi, her şeyin yoluna girdiğini düşünürken, Nisa’nın evinden gelen bir telefonla sarsıldı. Ömer ablasını yalnız bırakmazken Nisa çocuklarının baba hasretiyle yüzleşti.

Gamze, Ömer’i Süreyya ile birlikte görmenin acısıyla çareyi eski bir dostun yanında buldu ve kalbinden geçenleri ilk kez söyledi. Gamze’nin yürüdüğü bu yol onu tekrardan Ömer’in karşısına çıkardığında soru sorma sırası Gamze’deydi.

Peki bu hafta Ömer dizisinde bizleri neler bekliyor? Yeni bölüm fragman linkine ve daha fazlasına haberin devamından ulaşabilirsiniz.

STAR ÖMER 6. BÖLÜM FRAGMAN YOUTUBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ https://www.youtube.com/watch?v=MfnWBPQq3Yk STAR ÖMER 6. BÖLÜM 2. FRAGMAN YOUTUBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ https://www.youtube.com/watch?v=3a2hVkRSanw STAR ÖMER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ https://www.startv.com.tr/dizi/omer/bolumler/5-bolum STAR ÖMER TÜM BÖLÜMLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ https://www.startv.com.tr/dizi/omer/bolumler