GENEL

Veda Mektubu Bugün Kanal D Ekranlarında!

Heyecanla beklenen başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar'ın yer aldığı Veda Mektubu bu akşam Kanal D'de başlıyor. Fragman ve daha fazlası haberin devamında...

Abone Ol

KANAL D VEDA MEKTUBU 1. BÖLÜM İZLE | VEDA MEKTUBU YENİ BÖLÜM Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar'ın başrollerinde yer aldığı Veda Mektubu bu akşam 20.00'da Kanal D'de başlıyor!

Yıllar önce bir mektup ile Alanur ve Ziya’nın ayrılan yolları çocukları yüzünden beklenmedik şekilde kesişiyor. Ve iki aile arasında genç aşıkların üzerinden nefes kesen hesaplaşma başlıyor.

Aslı, ablasının aksine hayat dolu, yönetilemez, asi ve kendi hayatını kurmayı isteyen bir kızdır. Bu sebeple Alanur’a gençliğini hatırlatır. Alanur’la uğraşmamak için Fransa hayalinin peşinden koşsa da aslında gitmeyi hiç istememiştir. Mehmet için ise durumlar daha karışıktır. Bir seçim yapması gerekir. Veda Mektubu yeni bölüm fragman linkine ve daha fazlasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

KANAL D VEDA MEKTUBU 1. BÖLÜM FRAGMAN YOUTUBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ https://www.youtube.com/watch?v=574xzvglR9w KANAL D VEDA MEKTUBU 1. BÖLÜM 2. FRAGMAN YOUTUBE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ https://www.youtube.com/watch?v=bcvyQkRfz5U