PARALI ÖDÜLLER

Abone Ol

Günümüzde insanlar arasında tüm kavramlar duygular çalışma etiği gerçekten hak ettiği ve o dalda enler arasında olanların ödül aldığı bir durum varken ne yazık ki leblebi dağıtılır gibi ödüller dağıtılıyor. Yeter ki paranız olsun, verdiğiniz an gururla ve esef duymadan o ödülü alıyorsunuz ve sosyal medyadan kendinizi lanse ediyorsunuz. Hatta ödül almanın bedeli üç bin liraya kadar düştü. Ne oluyor bize niye günden güne yozlaşıyoruz geçmişe dönüp bakınca ne güzel sahici gerçek ve emek karşılığı hak ederek alınan ödüller geldi aklıma Güzel TÜRKİYEM’de artık para karşılığı hayallerine kavuşan ve kendini kandıran İNSANCIKLAR topluluğu oluşmaya başladı.

 Ödül verenler rant derdinde ama alanların ruh durumu ne acaba?

Normal şartlarda ödül alanlara bir plaketle beraber para ödülünü ödül veren ciddi kurum ve kuruluşlar tarafından verilirdi. Oysa şimdi dernekler ve cemiyetler memleketi olduk. Allah sonumuzu iyi yapsın, sapla samanın karıştığı bir zaman diliminde yaşıyoruz, çok üzücü. Biz milletçe bu hale ne ara geldik.

Hayatın hızını yakalamak artık çok zor, her şey çok hızla ve kirletilerek tüketiliyor. Sadece uzaktan izleyip üzülüyoruz kandıran ve kandırılanlara...

Sürekli üretmek yerine kaliteli ve Uzun vadede üretmek çok daha önemli. Yoksa içinde bulunduğumuz zamanla ilgili yakınılacak çok şey var. Kolaylaştıkça inanılmaz değersizleşiyor her şey.

Bakıyorsunuz sosyal medya maymunları var birçok yerde. Sosyal medyada şöhret ve linç arasında ince bir çizgi Var. Bir anda değerler değişiyor.

Paranın bu kadar basitleştirdi değerlerin olduğu bu dönem ne zaman son bulur diye sadece umutlarım var...

Şen ve esen kalınız.