Vefa iftarına AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti Bölge Koordinatörü Melek Şimşek, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin, AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Fahri Yıldız, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Mustafa Ateş, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, ilçe ve belde teşkilatlarının yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

“USTALIK DÖNEMİ İÇİN YOLA ÇIKTIK”

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan adayı Yıldız, iftar sonrası yaptığı konuşmada, “Biz kardeşlik bağlarıyla örülü bir aileyiz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yeni bir tarihi zafer için yola çıktık. Onun açtığı yolda yürümek bize güç veriyor. Biz çok büyük bir aileyiz. Ben partime hiçbir zaman küsmedim, 2019 seçimlerinde aday değilsin dediklerinde kabuğuma çekilmedim, ilçemi terk edip gitmedim, hemşerilerimden bağımı hiçbir zaman koparmadım. Dün olduğu gibi bugünde sizlerden aldığımız güçle, Ürgüp’te sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadık, bırakmayacağız. Hemşerilerimizle bir araya gelmeye, derdimizi anlatmaya çalışıyoruz. En büyük gücümüz sizlersiniz. Sadece teşkilatımızla aktif görev alan arkadaşlarımızla değil, kuruluşundan bugüne tüm görev arkadaşlarımızla yol yürüdüm. Ben inanıyorum ki, 31 Mart gecesini Ürgüp’ün bayramına çevireceğiz. Asıl takdiri de alkışı da hak edenler sizlersiniz. Burada hizmet etmiş, bayrağı devretmiş büyüklerimiz, ağabeylerimiz var. Bizden sonra da başkaları olacak. Ama sizler hep baki olacaksınız. Ben ayrı ayrı teşkilatımızın kuruluşundan bugüne emeği olan herkese minnetlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Ürgüp Kaymakamı Caner’den Başkan Bul’a ziyaret Ürgüp Kaymakamı Caner’den Başkan Bul’a ziyaret

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Derin de, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşları olan bizler 3 Kasım 2002 seçimlerinden bugüne girdiğimiz tüm seçimlerde birinci parti olma şerefini, gururunu ve onurunu yaşıyor isek bu mücadelelerin her birinde siz yol arkadaşlarımızın çabası, emeği ve gayreti sayesinde olmuştur. Dün olduğu gibi bugün de AK Kadrolar olarak daha büyük mücadeleler, daha zor imtihanlar için hazırız ve kararlıyız. 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde yine kardeşçe, omuz omuza, yeni bir destan yazmak için hep birlikte sahadayız ve aziz milletimizle gönül köprüleri kurmak için gayret gösteriyoruz. Milletimize hizmetkâr olmak için, eser ve hizmet siyasetinin istikrarı için 31 Mart tarihinde kutlu zafere ulaşmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bu akşam düzenlediğimiz vefa iftarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Geldiğiniz onur verdiğiniz için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Düzenlenen iftar programı fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ