Ürgüp Haberleri

Ürgüp haberleri ve güncel Ürgüp gelişmeleri, Ürgüp ile ilgili tüm video, Ürgüp fotoğrafları ve Ürgüp haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haber sitemizde


Ürgüp

Ürgüp Belediye Başkanı Bul, Damsa Barajı’nın dip temizliğinin tamamlandığını duyurdu.

Ürgüp

Ürgüp Belediyesi, binada bulunan Ürgüp Belediyesi yazısının başına TC ibaresi eklendi.

Ürgüp

Ürgüp’te bulunan umumi tuvaletler, Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’un girişimleri ve hayırseverlerin katkılarıyla yenilenecek.

Ürgüp

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, vatandaşlara kesintisiz hizmet vermek için mesai saatlerinde değişikliği yaptıklarını belirtti.

Yaşam

Ürgüp Ziraat Mühendisi Tarım Danışmanı Emre Yeşil, tarımsal yayım ve danışmanlık hizmeti kapsamında arazi kontrollerine devam ediyor.

Yaşam

Ürgüp Ziraat Odası Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Birimi Tarım Danışmanı Emre Yeşil, üreticileri bitkilerde meydana gelen tükürük böceği larvaları ile...

Yaşam

Ürgüp Ziraat Odası Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Birimi Tarım Danışmanı Emre Yeşil, üreticileri buğdayda kök boğaz hastalığı ile ilgili bilgilendirdi.

Ürgüp

Ürgüp’te meclis başkan vekili ve ihtisas komisyonları üyelerinin seçildiği 2024- 2029 döneminin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Ürgüp

Ürgüp’te Ramazan Bayramı nedeniyle Ürgüp Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşmaya halk yoğun ilgi gösterdi.

Ürgüp

Ürgüp Belediye Başkanı seçilen Ali Ertuğrul Bul, mazbatasını aldı.

Ürgüp

MHP Ürgüp Belediye Başkan adayı Mustafa Öz, YSK’nın taleplerini reddettiğini belirterek, Ali Ertuğrul Bul’a başarı diledi.

Ürgüp

Ürgüp İlçe Müftülüğü tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla program düzenlendi.