Yeni Baro yönetiminin görevinde başarılar dileyen Şahin, baro yönetim kurulu üyelerine ve baro çalışanlarına Sigarayla Savaşanlar Derneği Genel Merkezi tarafından gönderilen broşürler  ve tanıtıcı hediyeler verildi.

Baro Başkanı Öncül ve yönetim kurulu üyelerine Nevşehir Yeşilay ve T.S.S.D şubesi olarak hazırlanan takdirname verildi. Ziyarette Yeşilay Cemiyeti Genel merkezinin dergisi tanıtılırken üye olunması konusunda baro yönetimine ve çalışanlarına açıklamalar yapıldı.

Sohbette halkın ve gençlerin eğitimlerinde yararlanacağı broşür ve yapılacak etkinlikler konusunda karara varıldı. Diğer taraftan Başkan Şahin Güneş Başbakan Ahmet Davutoğlu?nun Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen aşure etkinliğine yönetim kurulu üyeleri ile katılarak Hacıbektaş sürücü kursuna afişler ve örnek çalışmalar hediye edildi.

Bir başka programda ise Nevşehir lise ve dengi okullar, ortaokul ve ilkokullara Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezinden gelen afiş, dergiler dağıtıldı.

İlimizdeki sanayi ve özel kuruluşlara sigaranın zararları konularında tanıtımlar yapılırken T.S.S.D Genel merkezinin yaptıkları etkinlikler anlatıldı. Başkan Şahin Güneş ve ekibi kötü alışkanlıklara karşı mücadele konusunda gönüllü katılmaları ve ortak projelere imza atmaları konusunda vatandaşlardan destek istedi.

Nevşehir Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Seyrani İpek ve Genç Yeşilay temsilcisi Hakan Altunkaynak?a, öğretmen Ayşe Doğan ve diğer görevlilere sigara ve zararlı alışkanlıklara karşı mücadele konferansından sonra teşekkür edildi.

İHH Derneğinin Türkmenlerle ilgili programına katılım sağlanırken İHH Nevşehir basın sözcüsü Behçet Alkan?a ve Türkmen komutana teşekkür edildi.

Etkinlikler konusunda ise son olarak yeni mesaj gazetesinin organize ettiği ehli beyt ve yaptıklarına dair eğitimcilerin ve yazarlarında katıldığı konuşmaların olduğu etkinliğe yönetim kurulu üyeleri ile katılım sağlanarak destek verildi. Haber: Erdal Kesici