Kalp krizi geçiren yaşlı adam bahçesinde ölü bulundu Kalp krizi geçiren yaşlı adam bahçesinde ölü bulundu

Bu kapsamda 2023 Yılı Erasmus+ Okul Eğitimi ve Mesleki Eğitim Akreditasyonu Konsorsiyum üyesi okulları belirlendi. Mesleki Eğitim Akreditasyonu kapsamında 13 okul, Okul Eğitimi Akreditasyonu Konsorsiyumunda 19 okul yer aldı.

Avrupa genelinde profesyonel ağların geliştirilmesinin desteklemesi, içerme, çeşitlilik, hoşgörü ve demokratik katılım değerlerinin teşvik edilmesi; Avrupa mirası ve çeşitlilikteki zenginlik hakkında bilgi edinilmesi; Avrupa öğretim ve öğrenim boyutunun güçlendirilmesini amaçlayan akreditasyon hareketliliklerinin tanıtımı ve başvuru sürecine ilişkin bilgilendirme toplantısı Konsorsiyuma üye okullarda Ar-Ge birimi tarafından gerçekleştirildi.

Bilgilendirme toplantılarında öğretmen ve öğrencilere yapılabilecek hareketlilikler olan işbaşı gözlem, kurs, refakat, öğretme görevlendirmesi, hazırlık ziyareti, staj, kısa dönem öğrenci grup haraketliliği, mesleki eğitim öğrencilerinin uzun dönem hareketliliği hakkında sunum yapıldı.

Ayrıca, hareketliliklere katılmak için başvuruların nasıl yapılacağı, hangi kriterlere dikkat edileceği konularında bilgi verildi. Bilgilendirme toplantılarına 400 idareci ve öğretmen katıldı.

WhatsApp Image 2023-11-14 at 15.52.41 (1)WhatsApp Image 2023-11-14 at 15.52.38

Kaynak: HABER MERKEZİ