Nevşehir Merkez ve Gülşehir?de oynanacak müsabakalarda geçtiğimiz iki haftaya oranla daha fazla gol oranına ulaşılabileceği gözleniyor.

Zira ligin ilk iki haftasında gol oranı giderek artmıştı. Haftanın müsabaka programı şöyle: 13 Aralık Cumartesi 13.30 Gülşehir Sahasında K. Avanos Spor ? K. Göremespor oynarken Başbakan Ahmet Davutoğlu?nun Nevşehir programı nedeniyle oynanması gereken merkezde ki iki müsabaka Pazar gününe alındı.

Cumartesi 13.30 Merkez 2 Nolu sahada oynanacak olan Nevşehir Spor GK ? İl Özel İdare Spor maçı Pazar günü saat 11.00?de yine cumartesi günü 13.30?da merkez 3 Nolu sahada oynanması gerekn Kozaklı Spor ? Kaymaklı Spor maçı da Pazar günü 13.30?da oynanacak.

14 Aralık Pazar günü ise 13.30?da Merkez 2 Nolu sahada K. Nevşehir Spor ? APAK Acıgöl Spor ve 13.30?da Gülşehir sahasında Diyanet Gençlik Spor Ürgüpspor takımları oynayacak.

Diğer taraftan oynanması gereken ama 2 hafta üst üste maçına çıkmayan Gülşehir Belediye Gençlik spor takımı ilgili mevzuat maddesi gereği İl tertip komitesi kararıyla ligden çıkarıldığından Hisar Spor takımı bu haftayı müsabaka oynamadan bay geçecek.

Ligde ilk iki hafta sonunda A Grubunda Özel İdare Spor, B Grubunda ise Diyanet Gençlik Spor takımları haftayı lider kapamışlardı.